(Olvasási idő: 1 - 2 perc)

Új tartalmakkal bővül a kelecsenyi.info. Az otthoni hálózat, a gyerekek internetezése, az ehhez kapcsolódó biztonsági kérdések, praktikus fogások lesznek terítéken. Hosszabb-rövidebb vitaindító cikket tervezek egy-egy témában, amit azután megbeszélhetünk, ütköztethetjük az eltérő véleményeket. Szavazások, esetleg kérdőíves felmérések is lesznek majd, az eredményeket szintén megbeszélhetjük. A témák nincsenek kőbe vésve, fő a rugalmasság.

A célom az, hogy egy aktív, folyamatosan kommunikáló közösség jöjjön létre azokból, akiknek van a 6-14 éves korosztályba tartozó gyereke és nincs a netezéssel, kütyükkel kapcsolatos problémája, vagy éppen hogy van. A weboldalon igény esetén egy fórum is elérhető lesz, ahol tovább bővíthetjük az információ- és tapasztalatcserét. Elindult a Gyerek.Net.Info Facebook oldal is, amelynek feladata hogy egy plusz csatornaként a weboldalon megjelent cikkeket eljuttassa a követőkhöz.

Első lépésként a cikkekhez közvetlenül kapcsolódóan hozzászólásokra van lehetőség. A hozzászóláshoz regisztráció szükséges, amit ITT lehet elvégezni és mindössze egy-két percet vesz igénybe, majd egy adminisztrátori jóváhagyást követően indulhat a beszélgetés. A cikkek nyelvezete tegezős és többes szám első személyű lesz, elnézést kérek azoktól, akikkel nem tegeződöm.

Az új témához közvetlenül kapcsolódó cikkek a Gyerek.Net.Info menüpontban találhatók, de a Netsaláta is tartogat érdekes olvasnivalót.

Néhány a tervezett témák közül:

  • A gyerekek internetezési szokásai, az őket fenyegető veszélyek.
  • A védelem és felügyelet eszközei.
  • Az otthoni hálózat eszközei, beállítások.
  • Gyermekbarát internetes szolgáltatások, weboldalak.
  • Ajánlott alkalmazások.

Fogok ajánlani olyan, általam érdekesnek vélt cikeket, amelyek kötődnek valamelyest a gyerekek netezéséhez, a kütyükhöz, a biztonsághoz. Emellett várok témajavaslatokat, vagy akár cikkeket is.

Az első cikk a sorozatból: Lógnak a neten

Nincs jogosultságod hozzászólás beküldésére. Kérlek jelentkezz be!

Comments powered by CComment