(Olvasási idő: 1 - 2 perc)

Az idei év kettős sikert hozott a Joomla! tartalomkezelő számára a CMS Critic Awards 2012. óta megrendezett szavazásán. A kritikusok és a közönség is a legjobbnak ítélte egy-egy kategóriában.

Kizökkent a világ a szokásos kerékvágásból. A 2021. évi CMS Critic szavazás késve indult és az eredményre is várni kellett. Így adódott, hogy szem elől tévesztettem és csak most számolok be a Joomla! újabb sikeréről.

A CMS Critic 2012. óta osztja ki évente tartott szavazásán - változó számú kategóriában - a legjobbnak tartott tartalomkezelő rendszernek szóló elismerését. A díjak a közönség és a kritikusok szavazatai alapján kerülnek a díjazottakhoz. A 2021-es megmérettetésen a Joomla! a közönségtől - Best Free CMS (Legjobb Ingyenes Tartalomkezelő) - és a kritikusoktól is - Best Open Source CMS (Legjobb Nyílt Forráskódú Tartalomkezelő) - kapott díjat. Előbbit 2015. óta minden évben sikerült elnyernie, amiben komoly szerepe van a Joomla! elkötelezett felhasználói közösségének. Bár sokan és sokszor temették már, a 2021. augusztus 17-én - a Joomla! 16. születésnapján - megjelent Joomla! 4 újabb előrelépést jelentett. A kritikusok is értékelték a 4.0 verzió újdonságait: az eddiginél jobban támogatott akadálymentesítést, a sebesség és a biztonság növelésére irányuló fejlesztéseket, a felhasználói felületet, a beépített keresőoptimalizálási (SEO) és munkafolyamat szervezési megoldásokat, vagy a rendszer e-mailek széleskörű testreszabhatóságát.

 

Nincs jogosultságod hozzászólás beküldésére. Kérlek jelentkezz be!

Comments powered by CComment